Det brinner en eld, en liten…

drömmar, Empati, förtroende , ,

Har plockat fram en bok om spell och ritualer. Tände också ett litet, men tjockt  rosa ljus för vänskap,romantik och kärlek, men inte bara det. Den står för trygghet, minskar vår oro och hjälper oss slappna av. Finns skillnader mellan djupt rosa, ljusrosa och andra rosa toner. Ljust rosa kan vara lugnande, lite kraftigare sprider glädje och lycka.  Färgen rosa är alltid positiv och kommer ur den röda.

Du kan alltid förstärka det rosa ljusets verkan med blommor och kristaller, eller varför inte med rökelse. Allt ska ske efter din egen känsla.  Läs gärna tips online eller lyssna på förslag för att få inspiraion, men i slutändan ska du låta ditt innersta, din intuition, välja. Om du läser upp spell, manifesterar, utför ritualer eller kanske låter någon spå dig eller tyda dina drömmar, ska det alltid kännas rätt för dig.

Spell och förslag på ritualer hittar du på internet och i tidningar, till och med i böcker. Tänk på att ändra till ditt språk och dina verkliga tankar. Spell som du kanske inte ens förstår, de hjälper inte, hur vackra de än låter. Om du ber om balans i själen och en viss livskvalitet, säg det så som du tänker. Ha förtroende för Universum och alla änglar, skyddsänglar och ärkeänglar. De senare har alla, var och en, sin speciella uppgift så du kan välja efter behov och förtroende. Antalet varierar efter olika riktningar, 3 – 4 – eller kanske 7 är det vanligaste. I gamla skrifter sägs det vara 92 ärkeänglar.

Med ljus och kärlek!