Jag är Laura. Född i stenbockens tecken, en kall vinternatt kl. 03.33 för länge sen. Jag är utbildad shaman, medial vägledare och healer. Samtidigt arbetar jag som översättare.

Född och uppväxt i härliga Värmland i en mycket medial familj. Men har bott och arbetat utomlands under många år, innan jag återvände hem till Sverige.

Min utbildning som medial vägledare/medium fick jag i Tyskland. Healing lärde jag mig i Singapore.

Att bli shaman var mer krångligt. Det blev läror i Sibirien, vid Baikalsjön och i Tadjikistan. Enstaka kurser även i Uzbekistan/Samarkand.

När du ringer till mig, hjälper jag dig med dina frågor och funderingar om jobb, ekonomi, relationer, kärlek och en del annat. Genom mitt liv i många olika kulturer, känns ingen fråga för stor eller för liten. Du ska veta, att vad vi pratar om stannar oss emellan.

Jag använder mig av tarotkort, kristaller, örter och tar ofta hjälp av änglar, för att ge dig så bra information som möjligt. Därutöver utnyttjar jag min mediala intuition och attraktionslagen. Jag är klarseende, följer månens faser och vad astrologin berättar. Jag spår också ofta i eld. Likaså använder jag elden när jag skickar healing eller gör rensningar. Meditation och yoga har varit en del av mitt liv sedan jag var 18 år och jag utövar det varje dag. Hjälper dig gärna att hitta en meditationsform, som passar för just dig.

I Sverige har jag alltmer fastnat vid den nordiska shamanismen, med vit magi och ritualer. Jag älskar ljusmagi och använder ofta elden i mitt arbete. Tror på tankens kraft, positivt tänkande och attraktionslagen.

Jag får ibland frågan när jag träffas online. En tid då jag alltid försöker vara nåbar är kl. 5.00 – 7.00, men även ett par timmar eftermiddag eller kväll.

Många kramar, kärlek och ljus från Laura