I en spåkvinnas vardag

förtroende, spådom,, tarot , ,

Det händer rätt ofta, att jag börjar dagen med att lägga ett kort för att förbereda mig på vad som komma skall. Så också igår – förväntade mig väl ett kort som nr 18 månen denna fina måndag. Gryningen mötte mig med en fantastisk stjärnhimmel och förväntningarna var stora. Men det blir inte alltid vad man förväntat sig. Upp kom just Uppvaknandet med ärkeängeln Gabriel som sa att det kommer till ett stillastående och att jag måste börja se allt från ett annat perspektiv.

Så rätt han hade – inget blev som jag tänkt mig, utan jag blev tvungen omplanera min dag. “Katastrofer” händer även de bästa häxor – min bilnyckel, den enda, var borta! Fram kom spåkulan, efter att jag letat överallt och inte hittat eländet, dvs nyckeln, och också ringt diverse verkstäder som förklarade att min bil är för gammal, det går inte att få en ny nyckel! Spåkulan visade tydliga moln av träspån, såg också staplar med ved och torkade stubbar som ska huggas. Sådär ca 20 kubik. Där någonstans finns min bilnyckel! Helt säkert för jag har sågat och huggit de senaste dagarna. Minns till och med vad jag hade på mig när jag ställde från mig bil och släp sist – fickorna är tomma, ingen nyckel. Så jag letar vidare…

Idag är tisdag, en eldens dag, när ärkeängeln Samael härskar och hjälper till att lösa nästan omöjliga problem. Så jag har tänt djupt röda, Samaels färg, levande ljus och bett om änglahjälp att hitta min bilnyckel någonstans mellan bergen av sågspån. Även om jag tror på fast änglars förmåga, har jag en gnutta tvivel när jag ser bergen av sågspån och ved. Har även ringt runt till både bilverkstäder och låssmeder så med tankens kraft hittar jag säkert någon lösning. Är man övertygad att något löser sig, då blir det så. Återkommer, hehe!

Med tända ljus och änglars hjälp! Ha en fin dag!