Gå din egen väg…..

Uncategorized , , , , , , ,

Låt ditt hjärta följa din själs röst för att leva det liv du vill och bli den du egentligen är. Om man försöker spela en roll blir man väldigt sårbar och andra ser igenom det. Tar man på sig en “kostym” i fel storlek eller en som inte passar, då kan det inte bli bra. Så ta av dig masken och bli ditt verkliga jag.

Det gäller att tro på sin inre storhet och lyssna på sin magkänsla, intuition och passion, ja kanske sin egen genialitet. Ingen känner oss så bra som vi själva. Vi behöver självmedvetenhet – förmågan att känna och förstå sina egna känslor och reaktioner. Självkontroll – förmåga att kontrollera och uttrycka känslor så som det passar. Motivation – drivet att skapa känslomässiga tillstånd som främjarprestation och framgång. Empati – förmågan att känna in andra människors känslotillstånd, som om de vore egna känslor. Att känna in deras smärta och passioner. Och social skicklighet – förmågan att utveckla relationer. Emotionell intelligens är inte bara ett val. Att lita på en högre makt , kalla det Gud, Universum eller Det stora ljuset, kan hjälpa dig att utveckla en spirituell intelligens som handlar om livets djupare meningar och livets syfte. Denna andliga intelligens betyder att ha ett högre utvecklat medvetande och vara en energivarelse som vet att allt är möjligt. När du knyter an till din andliga natur kliver du in i skapandets källa. Du får en fördjupad känsla av mening och syfte i ditt liv.

Du för tjänar att leva ditt liv till fullo för du är en human being inte en human doing. Viktigt är dagliga rutiner som böner, skriva dagbok, meditation och andning. Att tillbringa tid med likasinnade och kunna prata om andlighet och djupare frågor. Att uppskatta naturen – tid att se naturens skönhet runt om dig, träden, blommorna, de olika årstiderna ………. Sträva efter att finna balans i livet. Hela tiden försöka leva i nuet och uppskatta det vi har. Försöka att uttrycka tacksamhet för det vi har varje dag. Balans finner du genom att acceptera dig själv som du är och älska dig själv varje steg på vägen.

Till sist vill jag skicka med några kärleksfulla råd. …. Be universum om det du vill ha. Om du inte vet vad du önskar, hur ska du då kunna förverkliga det liv du drömmer om. Börja där du är. Använd det du har. Gör det du kan. Ingenting är viktigare än att du mår bra. Att säga nej ibland är att ta hand om sig själv. Slut fred med det förflutna. Förlika dig med det som hänt. Det är enda sättet att skapa en lycklig framtid. Uppskatta och ta hand om dina relationer. Var uppriktig. Säg som det är. Till dig själv. Till dina närmaste. Gör ingen illa – men ta ingen “skit”.

Kärlek och ljus från Laura.