Rosa drömmar….

Uncategorized , , , ,

Så kom den då nymånen…. Just den här nymånen i september, känns riktigt som kärlekens måne. Kanske för att jag älskar att fira den med rosa bubbel. En långpromenad genom skogen, komma hem, tända några rosa och röda ljus, öppna flaskan med det rosa bubblet och skåla för kärleken. Ett av namnen på månen den här månaden är ju Vinmånen, eftersom så många vindruvor skördas i september. Om det är kyligt är förstås ett rosa hallonte i vackra koppar lika bra.


Går du ensam under skogspromenaden, är det ett bra tillfälle för en så kallad “pink bubble meditation”. Medan du går tänker du på din älskade, dina barn, husdjur, nära och kära. De relationer som ligger dig nära om hjärtat. Tänk dig vad du önskar att ni gör tillsammans. Måla upp en riktigt vacker bild i ditt inre och omslut den i tanken med en rosa bubbla. Under tiden du går tänker du på allt det positiva, fina ni gör tillsammans. Föreställ dig situationen som om den redan vore verklighet. När du kommer till slutet av promenaden blåser du helt enkelt iväg bubblan och är tillbaka i nuet.

Nymånen är också drömmarnas tid. Skriv gärna drömdagbok under nymånen och några dagar framåt. Lägg ett vackert skrivblock på nattduksbordet och skriv direkt när du vaknar. Kanske får du veta något om hur kärleken kommer att utvecklas. Om du inte brukar drömma så mycket, eller har svårt att komma ihåg dina drömmar, kan en drömfångare hjälpa dig att fånga dina drömmar med tanken. Jag brukar sjunka in i drömmarnas värld när jag tittar på min drömfångare. Den är uppsatt i taket direkt över huvudkudden.

Hoppas du får en underbar dag med rosa drömmar under nymånen.

Kärlek och ljus från Laura.