Beroende av yoga

Empati, hopp och tro, Livsstil, yoga , , , ,

Visserligen utövar jag yoga sedan tonåren, men jag trodde aldrig jag skulle säga att jag blivit riktigt beroende. Har jag inte gjort mitt morgonpass, då känns det fel på något vis. Jag brukar börja med bön eller en kort meditation där jag innesluter spell eller mantra. Detta är något jag behöver för att vara mig själv innan jag startar på morgonen. Det ger mig den säkerhet och balans jag behöver under dagen. Har du inte prövat tycker jag du ska göra det.

Efter meditationen känner jag “YES” nu är jag redo, komma det som komma ska – det klarar jag. Med hjälp av yoga och meditation hittar du din bästa sida. Du kommer att tycka om dig själv på ett annat och bättre sätt. Du förstår dig själv bättre! Yogan hjälper dig att bli den egen bästa vän. Du behöver inte ens gå på kurs. På nätet hittar du flera fantastiska kurser utan kostnad. För både yoga och meditation – bara att surfa runt tills du hittar det som passar just dig.

Att älska sig själv och sina små fel är viktigare än du tror. Har du märkt hur det liksom lyser om självsäkra människor som är nöjda med sig själva? Allt verkar stråla om dem och det de gör verkar fungera perfekt. För det är ju så, om du inte gillar dig själv, varför ska HON eller HAN gilla dig? Försöker du låtsas vara någon annan blir det svårt – ungefär som att stappla runt i ett par för stora skor.

Jag älskar att utöva yoga ute i naturen, så jag är lycklig att vi går mot ljusare tider. Det luktar redan “vår” i luften och till helgen får vi sommartid igen. Är inte så förtjust i omställningen, men vi tjänar iallafall en timme på morgonen, så jag köper det.

Det verkar bli vackert väder vid fullmånen nästa fredag den 18 mars. I Jungfruns tecken, som lovar att du kommer att vara stark och kunna lösa det mesta. Jungfruns tecken är förbundet med Merkurius som ger oss gåvan att kommunicera på ett fantastiskt sätt. Själv planerar jag både yoga och månritual under fullmånen, för hälsa och ett bra liv, även när det “stormar”.

Med ljus och kärlek från din yogi, Laura