Det undermedvetna…

andligt, hopp och tro, kärlek, själen , , ,

Vi brukar tala om sinnet, själen eller tanken när vi menar intuitionen. Denna själens viskning som kommer till oss blixtsnabbt, när vi ska bestämma oss för något. Magkänslan säger några, någon vetenskapsman har skrivit om den korta kontakten vi har med vårt undermedvetna ibland. Där, i det undermedvetna, ska minnen från nu och då finnas sparade. Viktiga gamla erfarenheter, som tipsar om rätt beslut helt enkelt.

Nyckeln till vårt inre skulle någon säga. Det värsta vi kan göra är att börja älta om och om igen. Naturligtvis är det viktigt att vi tänker över våra beslut ordentligt, väger för och emot, men när det börjar “gnaga” i tankarna hela tiden, då är något fel. Det är då vi ska återvända till vår första tanke, magkänslan – intuitionen som oftast leder oss rätt, med hjälp av vårt undermedvetna!

Jag läste i morse att just idag den 13/3 ska slöjan mellan världarna vara mycket tunn. Solen går i konjunktion med Neptunus klockan 12.42 i fiskarnas tecken, något som ger en långverkande positiv energi några dagar framöver. Samtidigt är månen inne i Kräftan så känslorna kan bli stormiga.

Min känsla är, att vi vid spådom eller medialt arbete ibland kommer nära de energier, som ger svaret på våra frågor, kanske just din fråga. Svaret på din fråga kan komma som direkt energi eller med hjälp av pendel, runor, kortläggning eller kristallkula. Vid mer komplexa frågor kanske en kombination av olika tider och metoder. Tveka inte att kontakta olika medium eller sierskor, tills du hittar den som känns rätt just för dig.

Det känns ofta extra starkt vid speciella tider. Det kan vara runt vissa tider som fullmåne eller nymåne, det kan vara midsommarafton eller ett speciellt klockslag. Har du till exempel låtit spå dig vid samma tid på dygnet när du föddes? Ibland är resultatet häpnadsväckande. För dig kanske det är någon annan tidpunkt som är särskilt viktig, annars brukar vårdagjämningen nu i slutet av månaden vara en tid när många vill “veta” om framtiden, sedan påsk och förstås midsommar. Eller som en kund sa i går…..”Det känns rätt just nu”. Gå på känslan!

Med ljus och kärlek från Laura