Vattumannens tecken

andligt, HOROSKOP, kärlek, magi , ,

Igår vid 08-tiden lämnade Venus och Mars Stenbocken för att gå in i Vattumannens tecken. Vattumannen, stjärntecknet för dig som har födelsedag mellan 20 jan. – 18 feb. och som styrs av de mäktiga planeterna Saturnus och Uranus, alltså ett tecken där det vilar mycket kraft. Vattumannen är en nytänkare och ser möjligheter i det omöjliga. Ofta träffar man tecknet hos politiker och just nu verkar vi behöva Vattumän för att lösa omöjliga situationer. Lyckodjuret är passande nog tigern och tarotkortet är Stjärnan nr. 17 som lovar hopp, optimism och fria tankar, ärkeängeln är Jofiel.

Inte nog med detta igår, månen gick en timme senare in i Oxens tecken, så början av veckan kan bli en eftertankens tid med många oväntade händelser. Oxen är ju jordnära, hemkär och kapabel, arbetar med uthållighet och noggrant.

Måndagen sägs vara månens dag, när vi ska följa våra drömmar och lita på vår intuition så här får ärkeängeln Jofiel samsas med Haniel, ärkeängel för drömmar och intuition. . En dag när vi lättast får kontakt med vårt undermedvetna och dagen för spådom – när vi bäst ser in i framtiden, så noggrannhet är viktigt.

Mot mitten av veckan lovar Universum en positiv vändning med stora steg framåt. Dvs nystart på mycket runt omkring oss, så det gäller att hänga med. Detta gäller våra personliga liv, men vi får hoppas att det smittar av sig till världen i stort.

Tankarna är många i denna tid, man längtar efter goda nyheter och frid på jorden. Allt känns för mycket att ta in. Men vi får inte glömma att vi också har en vardag som vi lever i och måste därför hålla känslorna i styr. Ingen mår bättre av att vi gräver ner oss och låter förtvivlan ta överhanden, allra minst vi själva. Våra närmaste behöver oss här och nu.

Därför är det bra att ta tag i sakerna just nu, när stjärnor och planeter visar på nystart. Kanske ta tag i en förändring med krafttag fram till fullmånen den 18 mars, för att då göra dig av med det du inte längre behöver. Förbered spell och ritualer för att släppa det gamla. Ring mig gärna om du önskar ett personligt horoskop.

Skickar en videkvist med ljus och kärlek, med hopp om en fin vår och naturligtvis fred!