Spa för själen

andligt, drömmar, harmoni , ,

I takt med att mörkret kryper allt närmare, behöver själen sitt lilla extra och vad kunde vara bättre än en härlig spadag, om vi nu föredrar att lyxa till det hemma eller besöker ett härligt spa, som kanske har tillgång till både bastu och massage. Som stort fan av fotvård, brukar jag se efter så det också finns. Inte dumt att tassa hem på fingjorda fötter. Man känner sig positiv och harmonisk efter en spabehandling och det riktigt känns hur livskvaliten växer.

Om min spadag går av stapeln hemma i badrummet, brukar jag ordna med både doftljus och andra levande ljus i lugnande färger. Molnvitt, gammalrosa och en härlig grön eller blå färg brukar vara det jag väljer + ett lite större lila eller indigo ljus för andligheten. Ligger gärna i badkaret och mediterar mig bort till någon favoritplats eller sitter under duschen i lotusställning för en snabb Zenmeditation medan vattnet rinner. Går snabbt om tiden är knapp.

Vi behöver alla vår egentid ibland, om det nu blir ett spabesök eller en kopp favorite och en älsklingsbok. Är vi avslappnade går allt bättre. Drömmarna blir positiva och själva är vi mer harmoniska. Bön till en ärkeängel i all ro sitter också fint. Som idag tisdag, till Samael, den renande eldes ängel som hjälper oss klara av det som verkat omöjligt. Hon är en kärlekens ärkeängel i rött sken, så tänd gärna ett rött ljus denna dag och be om det du önskar.

Med tända ljus och kärlek