Regnet är tillbaka

Attraktionslagen, energi, Livsstil , , ,

Efter värmen som varit känns det rätt skönt med lite regn. Tyckte nästan som om det var på tiden med lite indiansk regndans, hehe. Men slapp det tack o lov, för nu duggar regnet ner helt lugnt. Skönt. Det behövs verkligen. Grannens hund och min, som båda vanligtvis hatar regn, verkar också vara lyckliga över dropparna. Liksom naturen som suger åt sig varenda droppe.

Jag har skrivbordet stående i fönstret mot skogen och tittar på vattendropparna. Allt är så rent och vackert. Lite längre bort stiger dimman över dammen och det verkar som om en solglimt klämmer sig fram genom molnen. För mig är detta tiden när världarna kommer närmare varandra, när kristallkulan tycks vara mest intensiv i sina svar och drömmarna tydliga. Hösten är min absoluta favorittid att spå i kulan – gryning och skymning ger bäst ljus och de varar längst nu. Också en bra tid för drömtydning, så behöver du hjälp att tyda din dröm, ring gärna.

Just idag har vi nymåne i jordtecknet Jungfrun med inflytande av Merkurius. Kan inte tänka mig en bättre tid för nystart. Jungfrun är noggrann och tycker om att förbättra [just när nymånen går upp i tecknet, har det ett visst inflytande på alla stjärntecken]. Planeten Merkurius är budbäraren som är bra på kommunikation, så dagen är perfekt för affärer, jobbansökningar och prov.

Just den här nymånen ska även vara den bästa dagen för besvärjelser, som gäller ekonomi och pengaflöde. Om du tänder ett ljus för pengamirakel, ta ett som är grönt rakt igenom. Smörj det med kokosolja, blandad med smulade lagerblad medsols nedåt. Lagerblad sägs bringa snabba pengar. Låt brinna ca 10 min. medan du upprepar ditt spell och föreställer dig att du redan har pengarna i handen.

Med hösthälsningar, ljus och kärlek från Laura