Ny tid för änglahealing

andligt, ärkeängel, förtroende, harmoni , , ,

I fortsättning utför jag min änglahealing på distans onsdagar kl. 21.30 – 22.00. Under några månader har jag [parallellt med min fredagshealing} testat olika tider och kommit fram till att ändra tid till den där återkopplingen varit allra bäst. När jag sänder min änglahealing, önskar jag att du får allra bästa utbyte och glädje av änglahjälpen.

Känslan hos dig, att healingen når fram är viktig. Det är därför bra om du sitter bekvämt, kanske mediterar eller dricker en kopp te. Du behöver annars inte göra något speciellt, bara slappna av och ta emot ljuset och kärleken, som kommer att hjälpa dig med det som behövs bäst. Änglarna vet vad du behöver bäst och mest just nu.

När det nu blir på onsdagar kommer jag alltid att ta hjälp av ärkeängeln Rafael, som inte bara är healingens ängel utan också onsdagens. Naturligtvis kommer jag att fortsätta lägga in en eller två ärkeänglar som passar för just ditt behov, eller till exempel vid full- och nymåne lägga till ärkeängeln Haniel, som även är mångudinna.

Har du en känsla av lugn, värme och att “allt ordnar sig” kan du vara säker på att just din ärkeängel är hos dig. Särskilt vid meditation brukar jag ha den känslan och ofta vid skogspromenader i mörkret. Då kommer den där trygga, varma känslan och det är nästan som om någon håller mig i handen.

Säkert har jag många gånger i mitt liv haft änglahjälp, men jag minns speciellt två. Ena gången, skulle jag med ett flyg – taxin väntade vid hotellet – men jag fick ett oväntat samtal om flygändring. Samtidigt fylldes rummet av vitt ljus, var väldigt konstigt. När jag senare landade och gick in i hotellet på nya orten hörde jag högtalarna säga, att plan så och så störtat vid landningen. Inga överlevande. Andra gången i ett annat land var jordbävning och alla bara sprang mot planet. Då liksom lyftes jag upp och in på planet. Ja, jag tror verkligen på änglar och goda makter.

Med änglars ljus och mycket kärlek från Laura