Korten ger hopp

rådgivning, spådom, tarot , ,

Det är alltid lika spännande när man gör en läggning. Korten bör vara renade – hos mig brukar de få ligga på i fönstret under tre fullmånenätter. Natten före, under och efter brukar de få ligga i ett fönster dit månstrålarna når. Däremellan renar jag med rökelse – vit salvia och myskgräs brukar fungera bra. Framåt hösten kan det också bli torkade rönnbär och blad i rökelsen. Rönnen har en otrolig kraft att rena och hålla negativa energier borta.

Använder alltid en renad kortlek som jag blandar på nytt. Samtidigt öppnar jag upp och känner in de energier jag tar emot. Får ibland frågan, varför jag blir så tyst ibland. Men jag kan inte känna av enrgierna, om jag pratar på hela tiden. Då gäller stillhet ett litet tag då och då, så jag kan känna in den jag pratar med och samtidigt till fullo koncentrera mig på korten jag drar. Min samtalspartner får gärna prata på, det stärker till och med energierna.

Korten visar hur och varför det blev som det är nu, situationen för tillfället och sist det som kommer – deyya omm jag gör den vanligaste läggningen med 3 kort. Vad som börjar bli mer och mer efterfrågat är det så kallade “Keltiska korset” som läggs med 10 kort. Kanske för att hitta lite mer detaljerat hopp i dessa lite osäkra tider. För korten ger för det mesta, inte bara hopp, utan ger rådgivning och visar vägen.

Med ljus och kärlek från Laura