Längtans tid

andligt, ärkeängel, harmoni , ,

Längtan är stor efter midsommarhelgen. Men jag antar att enda sättet att få göra en midsommareld i år, det är att ordna elden ute på vattnet. Så som man brukar göra i Finland. Hettan bäddar in hela Sverige nu och det lär hålla i sig åiminstone över midsommarhelgen. I år planerar jag en harmonisk helg fylld av ritualer och manifestationer med änglahjälp. Lite extra andlighet passar in i en tid som är tuff för många. Vi längtar nog alla efter kärlek, fred och ordning här på vår jord. Och pengar förstås, sa någon! Så jag kommer under sommaren i varje inlägg ge tips om “pengaspell och ritualer för växande rikedom”.

De ärkeänglar jag kommer att be om hjälp är förstås Raziel, mystikens ärkeängel – ett måste på midsommar – och Mikael, den främste av dom alla. Enligt gamla skrifter så finns det 92 ärkeänglar, alla med sina speciella uppgifter. Därför kan du hitta just den som hjälper med din fråga. Jag kommer också att kalla på ärkeängeln Orfiel, nr 36 i skaran och inte så bekannt. Han är vildmarkens ärkeängel, en växternas och djurens beskyddare, som brukar dyka upp i mörka skogar och vid djupa sjöar, elementet är jord och vart han än är syns han alltid klädd i brunguld och med regnbågsvingar.

Tänkte börja nu med mitt första pengaspell “Du vackra måne, fyll mina händer med silver och guld, fyll min plånbok full med pengar och mitt bankkort fullt utan gräns”. Behöver inte vara fullmåne, utan när som helst när vi har en vacker månskära. Ju starkare du önskar och tror under denna ritual, desto snabbare kommer din önskan att uppfyllas. Här kan du också be ärkeängeln Uriel, överflödets ängel i guld och rubinrött om hjälp, också en naturens ängel. Börja gärna den här ritualen nu vid nymånen den 19 juni och förstärk gärna med att tända gröna levande ljus – grönt är pengafärgen framför andra. Upprepa några gånger mellan tre nymånar och naturligtvis under de tre nymånarna. Var övertygad om att pengar kommer! Glöm inte den magiska midsommarnatten.

Med ljus och kärlek från Laura