Ritualer för rikedom under nymåne

Eld, energi, Önskan , ,

Önskar att få se spåkulan fylld med pengar. Rent spådomsmässigt alltså. Väldigt många frågar nu om ritualer och spell som kanske kan hjälpa till att fylla både plånbok och bankkort. Tänker då på att nästa nymåne kommer den 19 maj klockan 17.55 i Oxens stabila tecken. En bra startpunkt för att börja måna om ekonomin. Det är nu vi ska locka till oss något nytt, dvs pengar i det här fallet. Så…. jag tänkte påminna om spell och ritualer för pengaregn.

För att attrahera rikedom ska du lägga din plånbok så att nymånens tunna strålar faller på den. Tre dagar – natten före nymånen, nymånenatten och natten efer nymånen. Viktigt villkor för denna magiska ritual är, att du ska lägga den plånbok du själv använder hela tiden. Jo, du får använda den dagtid, bara du lägger den på fönsterbrädan under de tre nätterna. Skriv också din önskan på en röd papperslapp på nytt varje nymånenatt och bränn den över ett rött ljus. Rött ger kraften att förmå det som kan verka svårt att nå.

Ritualen blir intensivare om du riktar ett alldeles speciellt spell direkt till månen för plånboken. Gärna ett du tänkt ut själv. Något som “Du vackra måne, fyll min plånbok med sedlar och mynt. Jag kan ta emot allt du ger mig. Fyll också samtidigt mitt bankkonto. Tack kära måne.” Ju starkare du önskar under nymåneritual, desto snabbare och mer omfattande uppfylls din önskan. Var övertygad om att din önskan uppfylls och lita på Universum. Fortsätt några nymånar i rad tills din önskan är uppfylld. Lycka till!

Med ljus och kärlek från Laura