Har du frågor om kärlek?

kärlek, Rosor , ,

Skrev om det redan i förra inlägget – för det mesta svårt med raketsnabba svar. Du får gärna ringa, när du vill, om du har problem och vill prata. Dina ord och tankar stannar här hos mig och det är viktigt för mig att svara korrekt på dina frågor. Samtidigt som vi nystar upp ett trassligt förhållande brukar jag lägga 3 eller fem kort, beroende på frågan. När hjärtat står i brand kan det vara svårt att vara förnuftig. Inte alltid man träffar sin tvillingsjäl eller att vänskap växer till kärlek. Händer att passionen slår till med full kraft och allt annat måste fixas senare. Då kan det bli tufft.

Kärlek är inte alltid så lätt, kan faktiskt vara riktigt komplicerat. Fråga mig, som är gift för fjärde gången. Jag har lärt massor av egna fel och andras. Idag skulle jag säga att vänskap och förståelse ät två viktiga komponenter, som också kan växa i samklang med passionen, men man måste jobba på det och acceptera varandras olikheter. Från båda håll.

Vi vill väl alla ha en kärlek som varar livet ut, men livet kommer med många överraskningar, så helt lätt är det inte. Samhörighet verkar vara bland det viktigaste när fjärilarna i magen avtar [efter 1 år ca sägs det], så lång tid kan det ta innan verkligheten kommer ikapp.

En vacker röd ros har väl alltid varit ett kärlekens tecken. Men det där att kärlekens rosor ska vattnas med vin tror jag inte på. Vanligt vatten är helt ok. Liksom man måste lära vardagslivet tillsammans och hitta gemensamma punkter.

Att dra korten kan kan ge öppningar man själv inte tänkt på. Om mina energier säger att en lösning finns i lugna samtal, behöver det inte vara att allt blir bra igen. Utan att behovet av förståelse finns. Detta att hitta varför är viktigt och korten brukar ge fantastisk hjälp att hitta dåtid, där lösningen kanske finns. Nutid, situationen för ögonblicket kommer fram mycket starkt genom energier medan framtiden ses bäst med kombinationen kort plus energier. Så är det för mig, det kan vara annorlunda för en kollega.

Med ljus och kärlek från Laura