Snabba svar om kärlek…

energi, förtroende, ilska, medial , , ,

Ibland vill du ha svaret genast när du ringer, men jag behöver lite tid för att få in rätt energier, Dina energier kommer snabbt till mig, men om frågan gäller fler personer kan det dröja lite längre. Särskilt om det visar sig, att det fortfarande finns outtalade problem, som man ännu inte pratat om. Det kan vara så att jag behöver lägga ett par tarotkort, för det mesta tre, som stöd för mina svar. Jag vill inte ge hopp om något, som sedan inte går att lösa. Och för det mesta brukar din intuition ha svaret, så du behöver bara lite vägledning för att hitta det. Lyssna på den bekanta magkänslan.

Gäller det kärlek tar jag två “vanliga” kort och ett tredje ur den sk Stora Arkannan, för att få hela bilden för framtiden. Detta binder jag ihop med de energier som jag får in, så att du själv får höra vilka framtidsutsikter som kommer och kanske ta det till hjälp om du har ett beslut att fatta eller står inför ett vägval. Snabbsvar blir det pendeln som får ge, ja eller nej i nutid.

Ibland hör en kund av sig och säger att “Det blev PRECIS som du sa, men det kom ett par saker emellan, därför dröjde det. Svaret på din fråga blir rätt, men tidsramen är svår att bestämma för det kan blåsa många vindar som är omöjliga att förutse. Som plötsliga störtskurar i livet.

Skriver du en drömmarnas dagbok, brukar tiden runt fullmånen vara en tid för drömmar om kärlek. De tre dagarna före och sedan under fullmånen är också en bra tid för att övervinna svårigheter och ta beslut, Nu är månens kraft som allra starkast och drömmarna om just kärleken brukar bli tydliga. Behöver du hjälp att tyda drömmen finns många bra online-program eller så kan du ringa Red Hat linjen. Här på linjen finns många som är duktiga på att tyda drömmar. Drömmen kan för det mesta ge ett ärligt svar på din fråga.

Ibland är jag rädd att du är så bekymrad att lämna det som varit, att du inte ser den nya dörr som öppnas – med fantastiska möjligheter. Nu, med många erfarenheter rikare är dina chanser på topp. Även om korten säger nystart och ljus framtid vill du veta…. men, kanske blir det bra iallafall? Så än en gång, lyssna på intuitionen, som sägs ge en kort kontakt med det undermedvetna och tidigare erfarenheter.

Med ljus och kärlek från Laura