En minnenas dag

andligt, helger, kärlek , ,

En lördag när vi minns och firar våra nära och kära, som gått över regnbågsbron. Alla helgons dag när vi om det är möjligt smyckar deras gravar, tänder ljus och vårdar kärleken och våra vackraste minnen. Kanske sitter vi hemma och pratar om allt vi upplevt med någon. Tiden sägs vara perfekt för att få andliga kontakter.

Mitt seansbord står berett inför skymningen och kvällen, när det brukar gå som allra bäst att få kontakt. Men tänk på att det kan dröja ett par gånger, innan man kan kommunicera med den man söker. Det kommer lite an på hur lång tid som gått och hur väl anpassningen på andra sidan är. Liksom under jordelivet kan det dröja olika länge innan man “landat” i sin nya situation. Men det kan också hända under en vanlig spådom, att någon närstående från andra sidan tar kontakt. Särskilt om bortgången kom plötsligt och vederbörande kanske vill förmedla sitt mående.

Just kontakter med andra sidan sker alltid på deras villkor. Det kan ofta vara svårt att få svar på direkta frågor – istället får vi de meddelanden som den på andra sidan vill ge. Det är inte som att prata med en levande person utan man får ta emot energier som ska mötas med våra liksom i en kommunikationskanal. Jag brukar få den bästa kontakten när jag använder både kristaller och Tarotkort som “verktyg”, men det är olika för var och en av oss medium.

Önskar en fin minnenas kväll med kärlek och magiskt ljus!