Normaltid är positivt

andligt, energi, Måne , ,

Nu är tiden helt rätt för det mediala . Jag behöver inte tänka på att favorittiden 3.33 är annorlunda, dvs 4.33 på sommaren. Universum och andevärlden ställer ju inte fram klockan en timme på våren och sedan tillbaka till normaltid vid höst-vinter växeln sista helgen i oktober. De följer naturens lagar och månens faser – så gör även jag.

Annars lever vi i en “tokig” tid – till och med vädret stökar till det. Efter massor av snö starka vindar runt månadsväxeln visar termometern på minus 9 och väderprofeterna spår plusgrader och massor av regn de närmaste par dagarna. Varningar för “stormflod” så småvägar kan spolas bort. Själv är jag mer rädd för vattenfylld källare.

Just nu har jag tänt många lila levande ljus och ber två ärkeänglar om stöd inför dagens händelser. Först naturligtvis torsdagens väldigt specielle ängel – Raziel, magins och alla hemligheters ärkeängel, turens beskyddare. Han vet allt om gudars och universums mysterier och hans färg är just lila. Samtidigt brinner ljus för ärkeängeln Raquel, vintens och snöns alldeles speciella ängel som sägs kunna skydda oss mot is och snö. Hen hjälper oss lösa problem och skyddar ävenmor orättvisor. Ljusen som brinner för Raquel är isblå och aquamarin. Det verkar som om båda dessa ärkeänglars hjälp behövs under den kommande dagen som förhoppningsvis blir bra. Med änglahjälp och turplaneten Jupiters stöd, torsdagens styrande planet, borde allt fungera.

Med änglahjälp, ljus och kärlek