Korpar och fladdermöss

fågel, magi, mörker , ,

Det är magi i höstnattens mörker när både korpar och fladdermöss flyger runt huset. Lovar att bli en fantastisk Halloween, en av mina favorithelger med allt mellan stora eldar och ritualer. Älskar ljusmagi i mörkret, så detta kan bara bli bra. Att till och med få hjälp av fåglar och andra “flygare” är naturligtvis ett extra plus.

Även om Halloween är tisdagen den 31 oktober, firas den som i år mest helgen före – detta för att inte krocka med Alla Helgonahelgen som alltid är första helgen i november. Som häxa ända in i själen, firar jag nog både helgen före och sen på tisdag den 31 oktober. Hehe. Man måste utnyttja denna spådomarnas tid som inleds med mån-förmörkelsen redan på lördag 28.10.

För att skilja på fullmåne/förmörkelse och Halloween kommer jag att utföra mina olika magiska “arbeten” på helt olika platser. Halloween som för mig också är pumpornas stora fest firas hemmavid i växthuset och runt dammen. Då är pumporna redan förberedda, ljusslingor och marschaller är uppsatta och rökelser finns i mängder – bara att välja. Ett stort plus med att vara hemmavid i växthuser, det är att jag hela tiden mellan eldmagi och ritualer också kan vara uppkopplad på linjen för spådom. Något som är både roligt och ger extra intuition och kraft. Du når mig i växtuset både nu på söndag och sedan tisdag 31.10.

Med ljus och kärlek.