Bli spådd i tarot

andligt, rådgivning, spådom,, tarot , , , ,

Genom att fråga tarotkorten, kan man erfara mycket om sig själv och sin framtid. Det är aldrig en slump vilket kort som kommer upp. Dina energier styr alltid vilket kort som dras och vad svaret på din fråga blir. Du vet förmodligen själv innerst inne hur det kommer att bli, eller hur du vill för den delen. Men ibland kan det vara svårt att tyda sin egen själs viskning och då är det bra att få lite hjälp. Om du står vid ett vägskäl kan spådomen i tarot betyda en liten knuff i rätt riktning. Det sägs ju att intuitionen, själens viskning, har kontakt med vårt undermedvetna där erfarenheter från generationer finns samlade.

Korten jag drar håller jag fast i handen, ett efter ett, känner in dess energier samtidigt som jag koncentrerar mig på din fråga. För det mesta blir det att jag drar tre kort. Hur kunde det bli som det blev?Hur är situationen nu? Hur kommer resultatet att bli? Jag brukar först kortfattat berätta lite om varje kort, för att sen ge den samlade bilden och resultatet.

Svaret är nästan alltid annorlunda, än det som du kan läsa om korten. Svaret blir alltid individuellt när kortet och din energi binds samman. Hur frågan ställs kan också ha betydelse, liksom din egen känsla. Plus din egen innersta övertygelse. Tänk alltid på, att tankens kraft är mäktig. Tänker du “så blir det” eller “så blir det inte” – rätt får du mestadels i vilket fall. Självsuggestionen påverkar mycket.

Det brinner alltid minst ett levande ljus när jag spår i korten. Som en liten ritual, tänder jag alltid ett ljus i färg som passar till din fråga och strör helande örter runt ljuset. Ny kund nytt ljus. Eller jag tänder rökelse. Allt beroende på vad du vill veta.

Det är för mig viktigt att rena korten när jag använt dem, så jag har många kortlekar och en speciell låda för alla renade kortlekar. Det vore inte bra att blanda dina energier med en annan kunds gamla energier som skulle kunnat bli kvar. Mestadels blir det en reningsritual med smudgesticks av vit salvia, plus att alla kortlekar också renas vid fullmåne. .

Med ljus och kärlek från LAURA