Alltid en ängel vid din sida

andligt, ärkeängel, harmoni , , ,

Du “känner” närvaron av ängeln bredvid dig och du behöver bara be om hjälp. Ibland behöver vi alla känslan av fullkomlig tillit i en svår situation och vem kunde vara bättre än en ängel. Det är viktigt för din livskvalitet, att du mår bra och där kan änglahjälp vara helt rätt sätt. Du kan hitta din ärkeängel när du mediterar exempelvis och du kommer att märka närvaron. Är det en speciell ängel du önskar, kan du säga/tänka namnet och den ängeln kommer. Änglarna kan lyckligtvis vara på olika platser samtidigt, dvs deras energier.

Ängel, Tiggare, Ljus, Vingar, Jul

Ärkeängeln eller din skyddsängel är alltid beredd att komma till din hjälp. Du måste bara låta den veta att du behöver hjälpen. Bara i yttersta nödfall kan en ängel ingripa utan att du önskat det. Vid händelser som kan föra till olycksfall och liknande.

Man läser om personer som oväntat fått stopp på bilen och liknande, där det varit olyckshändelser på den planerade vägen. Glöm aldrig att din ängel alltid är beredd för dig. Du kan alltid ha 100 procents förtroende.

Telys, Hand, Kyrka, Ljus, Dyrkar

Du behöver inte vara i en kyrka, sträck bara ut handen och din ängel kommer – kanske vill du tända ett ljus – och be din ängel om stöd i en situation där du inte vet vidare.

Berätta för den ärkeängel du valt vad du behöver hjälp med. Du behöver inte förklara mycket utan bara be om hjälpen. Din ängel vet vad du behöver även utan ord, kanske till och med bättre än du själv. När jag själv sänder änglahealingen på distans, 22.00 till 22.30, ber jag ärkeänglarna som hjälper mig, att hjälpa dig med just det du behöver. Sänder till de kunder jag pratat med under veckan och som önskar healingen.

Sju, Ljus, Belyst, Mörk, Belysning Med ljus och kärlek från Laura