Tiden går fortare på sommaren, så känns det!

energi, magi, Sommar , ,

Särskilt på sommaren verkar tiden alltid rusa förbi, så det gäller att utnyttja de vackra stunderna. Jag älskar solnedgångarna vid ett litet skogstjärn i närheten av stugan och brukar dra mig tillbaka dit för magiska stunder ibland under sommaren. Vid solens nedgång är det särskilt vackert där. Brukar sitta i min gamla eka som jag låter glida ut på vattnet. Har en stor kudde på botten där jag kan sitta, så jag kan använda bänken som både altare och skrivbord.

Där lägger jag mina runor eller kort, ställer rökelse och levande ljus. Mitt på vattnet känns det super säkert, ingen brandfara! Ibland har jag en kund som vill ha en alldeles speciell run- eller kortläggning och då gör jag det gärna i lugn och ro på vattnet. Om möjligt i direkt anslutning till samtalet, när alla energier fortfarande är mycket starka. Ibland har kunden bett om en speciell tidpunkt. Då blir det så.

För mig känns det bra, att få arbeta i samklang med naturen, på platser där jag inte blir avlänkad av någon eller något. Bara jag, mina kort och kanske ritualer. Då det kan vara bra med naturens stillhet runtomkring. Jag har turen att bo så att jag tittar rakt ut i skogen från min plats vid skrivbordet, men direkt ute i naturen, om vädret tillåter,  känns särskilt bra.

Med ljus och kärlek!