Regnbågens magi

andligt, ärkeängel, drömmar , ,

Det är bra att be en ärkeängel om hjälp med kontakter bortom molnen. Ibland är det någon som vill veta hur en närstående  mår, någon som gått över den bekannta regnbågsbron. Jag brukar då ta kontakt med ärkeängeln Azarel, den ängel som hjälper själar till andra sidan på ett positivt sätt. Azarel är också den som hjälper dig om du under en meditation önskar sända ett meddelande. Du kan till exempel be om att den bortgångne kontaktar dig i drömmen.

Du kan också be ärkeängeln Azarel, som betyder just “Guds hjälp”, om hjälp att hantera sorgen, för att sedan kunna plocka fram dina positiva minnen. Vi kan aldrig ändra något som skett, men vi kan alltid få hjälp att hantera det på bästa sätt. En änglameditation kan vara ett litet steg på vägen. Kanske hittar du just den möjligheten, med hjälp av energin när regnbågen visar sig.

Regnbågen är också en symbol för respekt, tolerans och mångfald. Vi har nog alla vårt förhållnde till regnbågen – om som religiös eller andlig symbol. I bibeln säger Gud till Noa, att regnbågen är tecknet på det eviga förbundet mellan guden och alla levande varelser på jorden. I gammal folktro sägs regnbågen vara ett varsel om lycka. I vilket fall håller regnbågen vår fantasi vid liv och används ofta vid magiska ritualer för pengaflöde. Tänk på de gamla orden om guldskatten som finns vid regnbågens slut. Den hoppas vi på, hehe.

Med ljus och kärlek!