När pendeln säger sitt.

Uncategorized

Bland många redskap, som jag använder vid spådom spelar pendeln en stor roll. Den har använts i hundratals, det sägs ibland tusentals år för att förstärka intuitionen och förbindelsen med änglarna när man vill ha svar på en fråga.

Den svarar för det mesta med ett klart ja eller nej på din fråga. Sällan cirklar den runt på ett sätt som betyder kanske. Möjligheten finns.

Pendeln är en bra hjälp när du ringer och behöver ett enda svar. Kommer han/hon att höra av sig igen? Blir det Axel och jag till slut? Kommer vi att åka på semester tillsammans? Får jag det där drömjobbet? Är utbildning XY rätt för mig? Dvs enkla frågor som kan besvaras med ja eller nej.

Eller den tar en annan runda, för att säga att den behöver mer upplysningar. Då kan vi snabbt lägga till en 3 – eller 5 korts tarotläggning.

Jag brukar dessutom använda olika färger på pendeln för olika frågor. Grön pendel för frågor om jobb och karriär. Orange för framgång i livets alla frågor, som utbildning, framgång och familj. Gott liv helt enkelt. Rosa och/eller rött när det gäller kärlek och passion. Har du frågor om andlighet blir det en violett eller rubinröd pendel. För lugn och ro en grå. Jag har pendlar med kristaller i de flesta färger, så där kan du önska.

Kärlek och ljus från Laura