Magiska ritualer…..

Uncategorized

Om du läst min blogg tidigare, så vet du att jag älskar magi, levande ljus, doftande örter, oljor och kryddor. Ja allt som används i magiska ritualer. Det känns som att jag alltid söker något som gör gott för själen.

Ljus, Belysta, Altare, Pagan, Wiccan

Vill du också börja med magi? Ordna först ett kärleksfullt altare. Tänd levande ljus, rökelse, lägg dit doftande örter och magiska kristaller. En levande blomma eller växt i en skål med vatten.De levande ljusen ska vara i färger som representerar dina önskningar. Röda för passion, rosa för kärleksfulla relationer, gröna eller violetta för välstånd och pengar, orange för lycka och glädje.

Du ska vara övertygad om att din önskan blir sann. Det är viktigt för att du ska sända ut positiva vibrationer som attraherar din önskan.Under forntid och medeltid var häxor kända som magiska helare. Ofta använde de örter och andra växter för att göra människor friskare. Häxorna levde i samklang med naturen och hade en stor andlig kraft. De utförde ritualer som var läkande och beskyddande. Många häxor jobbade redan då på samma sätt som dagens medier och shamaner. Mycket av häxornas kunskap finns nedskriven och används än idag. Deras ritualer och magin kring moder jords kraft är verkligen starkt magisk.

Halloween, Häxor Hat, Häxa Hatt, Spooky

För att skapa en magisk ritual är det, som jag redan skrev, väldigt viktigt att din önskan och känslan [intuitionen, som är din själs viskning] arbetar tillsammans. Dessutom att du föreställer dig att din önskan redan är verklighet. Du ska utföra ritualen kärleksfullt och den ska vara för dig själv. Det är verkligen viktigt. Du kan aldrig önska och utföra en ritual för någon annan. På ditt kärleksfullt utsmyckade altare har du nu saker som ska attrahera det du önskar. Glöm inte att även lägga dit föremål som representerar de 4 elementen.

Levande ljus representerar ELDEN. Kristallerna representerar JORDEN. Den vattenfyllda skålen representerar just VATTEN. Och röken som kommer från rökelsen får representera LUFTEN.

Tänd ljusen och be till Universum, din Gud, Änglarna, Moder Jord, Månen eller det du tror på. Du kan be till alla. RITUALEN KAN BÖRJA!

Ljus och kärlek från Laura.