Vägen till livsglädje….

Uncategorized , , ,

Definitionen på misslyckande borde väl vara att göra samma saker om och om igen och förvänta sig ett annat resultat. Så “bränn” dina gamla vanor för en fräsch nystart. Tänk på något som som skulle påverka ditt liv om du slutade med det eller gjorde mindre av det. Skriv på ett pappersark de vanor och/eller relationer du vill göra dig av med eller förändra. Tre stycken är ett bra tal. Bränn pappersarket över en skål med vatten. Gärna vid fullmåne, för att vid följande nymåne sätta upp nya mål.

Lycka Till, Klee, Lucky Clover


Ett tecken på livskvalitet är att få sig själv och andra att regelbundet må bra. Tänk på något som skulle förändra ditt liv om du började med det. Varje liten förändring du gör påverkar ditt tillstånd. Sträck på dig, le stort och andas några djupa andetag. Påminn dig om saker du är stolt över att klarat av, det ökar ditt självförtroende. Inget är viktigare än att försätta sig i rätt tillstånd för den uppgift man ska utföra. En liten stund för att sätta sig i rätt tillstånd innan man ska uträtta något, gör all skillnad i världen. Problemet är att vi låter det som händer avgöra hur vi mår. Går det bra mår vi bra. Går det dåligt mår vi skit. Vi måste vända på det. Se till att må bra först, för då brukar det gå väldigt lätt. Om vi börjar med att må bra, leder det till livsenergi och glädje.

Självförtroende, Power, Motivation

Tro på dig själv, gör saker du mår bra av och älska dig själv. Tänk på att när det känns rätt för dig, så löser sig för det mesta allt annat av sig själv.

Ljus och kärlek från Laura