Lycklig – våga vara dig själv

andligt, Attraktionslagen, drömmar, glädje , , ,

Släpp fram dina känslor och låt dig ta plats. Ha ett intensivt förhållningssätt till livets skönhet, var närvarande och medveten – var i nuet och släpp fram dina känslor. Det nordiska “lagom” tänkandet kan göra att vi tappar kontakten till vår passionerade sida. Ta dig tid att vara närvarande, lev livet fullt ut.

Tanken att just du kan vara lycklig och förverkliga dig själv är viktig – och positivt tänkande är nödvändigt. Dina negativa tankar ska du lämna bakom dig för de är skuld till problem som du oroas över. Ånger är bortkastad tid. Ord som du sagt, dumheter som du gjort, kan du inte göra osagda eller ogjorda hur mycket du än grubblar och önskar. Lämna det förflutna bakom dig!

Titta framåt istället och se möjligheterna. Meditera, be kanske änglarna om hjälp – de finns vid din sida så du behöver bara be att de hjälper dig. Inga komplicerade instruktioner behövs, de vet vad du behöver. Säg bara till. Kanske tänder du ett ljus i din ängels färg när du ber om hjälpen. Fråga gärna om råd när du ringer.

Att våga ta språnget ut i det okända för att fånga drömmen. Det kan ta tid, men det går att förändra sitt liv till det bättre, det bäst möjliga. Stressa inte, utan lita på Attraktionslagen – att det du beställer och ber om, det kommer. Naturligtvis inom rimlighetens gräns.

Det viktigaste är, att du själv tror fast på att din dröm ska bli sann. Tänk på den, som om den redan vore ett faktum. Tvivla aldrig någonsin, för tankens makt är stark och det gäller att sända ut positiva energier. Då kommer positiv energi tillbaka. Affirmera, bekräfta – säg dina spell och utför dina ljusritualer.

Med ljus och kärlek från Laura