Magiska månritualer

andligt, Livsstil, magi, Måne , , ,

Återigen närmar sig nymånen. Tiden för alla våra nystarter och pånyttfödelse. Snart ska du manifestera allt du vill locka till dig. Starta ett nytt, viktigt projekt eller kanske skaffa en ny bra vana, som de där 5000 stegen varje dag, som du redan laddat stegräknaren för. Ny kärlek? Säg inte vem – låt månens änglar låta den rätte komma! De vet bättre än du själv, vem som är menad för dig.

Runt nymånen kan du utföra ritualer och månceremonier för att manifestera det som ska växa sig starkt med månen allt eftersom den växer. Perioden från nymåne till fullmåne är den ljusa halvan av månaden, den halva du ska använda för att uppnå det du lyckas med.

Om du vill använda ljusmagi, säga dina spell och manifestera när du tänder rökelse eller något annat – det är helt upp till dig och vad du känner. för. Jag har vänner som tänder eldar och dansar. [Var försiktig med eld nu i värmen.] Andra som trummar på shamantrummor medan de mässar sina ramsor. Du ska må bra av det du gör, det är viktigt. Min farmor till exempel utförde ofta sina ritualer i bastun.

Världen är kanske inte som vi önskar just nu och det händer ofta, att någon ber mig, att lägga kort om stora frågor. Ibland frågor som ligger utanför vad jag kan svara på. Där finns sjukdomar, barnafödsel, osämja mellan länder eller helgens väder. Väderleken har meteorologerna själva problem med, läkarna är säkert bättre än jag på sitt jobb och politiken växlar värre än vädret. Jag vill berätta vad din framtid har att bjuda på, det är något jag kan känna och ta reda på genom dina energier.

När du ringer mig är DU det viktigaste – din dåtid – nutid och framtid. Det är var jag kan läsa och få svar på. Det är heller inte helt lätt att säga hur kärleken, son, dotter eller vän tänker och hur de kommer att reagera, men jag kan genom dina energier läsa hur det kommer att bli för er. När du ber mig säga hur en annan människa kommer att göra, är det färgat av dina energier.

Med ljus och mycket kärlek från Laura