Kristallkula och runor…

ärkeängel, kristallkula, magi , , ,

Det mörknar mer och mer. Skymning och gryning blir längre, så nu är det spåkulans tid. Visst går det bra på morgonen, men jag älskar att sitta med kristallkulan i skymningen och se in i kulan. Jag brukade ha den liggande i en svart sidenduk, men har bytt till sammet, så den inte börjar rulla iväg. Som det sägs att man ska, sitter jag naturligtvis i ett rum mot norr. Sägs också att det bara ska vara så ljust, att man precis kan läsa en bok, men jag tycker om det mörkare. Kanske för att kulan står mitt i ett fönster.

Med kulan tycker jag att det lyckas allra bäst just när jag arbetar online och bara jag själv är i rummet med kundens energier som jag får över mobilen. Ingenting stör när jag beaktar kulan. Jag koncentrerar mig till 100 procent på kundens fråga. Först verkar kulan fyllas av moln, som allt eftersom utvecklas till olika färger.

Jag ser i början färger som vitt för tur, lila, blått och grönt för olika former av lycka eller svart för otur som sen utvecklas´till gult, orange eller rött för svårigheter. Det är positivt när moln och skuggor stiger uppåt, negativt när de sjunker ner. Allt mer tar moln och skuggor form och visar på bilder som ger klarhet. För att få en säkrare bedömning brukar jag som avslut även dra 3 kort ur tarotkortleken.

Hösten tränger sig på allt tydligare och även runornas tid tycks vara nu. Runläggning efterfrågas mycket mer under den mörka årstiden än på sommaren konstigt nog. Lika bra både sommar som vinter och frågan är alltid välkommen – jag spår gärna i runor. Runorna är inte heller bara för spådom, man kan ha en speciell runa som sin talisman i fickan, väskan eller varför inte under kudden.

Det händer till och med att jag spår i både runor och kort för en och samma kund. Börjar då med 4 runor som jag lägger i de fyra väderstrecken – norr för det som varit, söder för nutid – öster för framtiden och din fråga, för att sen binda ihop allt med västerkortet till en helhet. Om jag också använder kort tar jag ett änglakort ur den stora Arkanan, för att se vilken ärkeängel bäst kan ge dig stöd i din nuvarande situation.

Med extra mycket ljus och kärlek från Laura