Fullmånens magiska krafter

Uncategorized

I morgon den 5 juli har vi fullmåne som infaller i Stenbockens tecken. Fullmånen uppstår när solen och månen står mitt emot varandra. Redan kl 06.45 står månen i sin fulla kraft ända fram till 6 juli 01.00. Mellan 23.45 till 01.00 kan vi se Jupiter ovanför månen och Saturnus lite till vänster. Den här konstellationen inträffar ungefär vart tjugonde år. Fullmånen är ett fantastiskt tillfälle att använda magiska böner och ritualer eftersom månen nu har mest energi och kraft. Nu utförs de flesta ritualer och besvärjelser eftersom den här fasen är mest magisk.

Det kan handla om framgång, kärlek eller olika projekt som ska fullbordas. Nu ska man ladda kristaller och tarotkort. Plocka magiska växter. Fullmånen är dessutom den tid, när man ska komma till avslut och även förlåta. Förlåta dem som varit dumma mot oss, för vår egen skull. Så vi blir fria från tankar om oförrätter. Platsen som blir fri är bättre att fylla med positiva tankar.

Just tiden vid fullmånen sägs komma med budskap i form av drömmar. Passa på att skriva upp dina drömmar och analysera dem. Många sanningar kan komma fram.

Har du möjlighet att vara ute och göra upp en eld är det riktigt magiskt. Annars går det minst lika bra att göra en magisk plats inomhus. Tänd några vackra ljus, dekorera med örter och kristaller eller vackra stenar. Lägg dina “magiska” föremål i fönstret för att ladda i månskenet. Det kan vara tarotkort, kristaller, skål med vatten…. Det som är magiskt för just dig. Skriv upp vad du vill ha bort, vad du vill förlåta på ett papper och bränn.

Uttala dina böner eller mantran med önskningar, som om det du önskar redan vore verklighet. Naturligtvis kan du be ärkeängeln Haniel om hjälp. Hon kallas även mångudinnan och förknippas med intuition och klarsynthet. Ger dig självinsikt, så du kan släppa det som blockerar dig. Står för kärlek och tacksamhet.

Välsigna. Tacka Universum för det du har och får.

Tillåt dig att känna att allt är möjligt.

Kärlek och ljus från Laura