Tarotkort nr 7 den 7/7

Uncategorized

I morse kände jag för att dra ett kort. Det är tisdagen den 7 / 7 och kortet som kom var nr. 7  i bägare, vatten. Tvivlar lite på att det var en tillfällighet. Vi befinner oss nu i Kräftans tecken, som är ett vattentecken, dvs har mycket med känslor att göra. 777 anses i numerologin vara ett positivt tecken för de flesta händelser..

Kort nummer 7 är ett väldigt spännande kort och brukar komma upp när våra känslor är riktigt ”tilltrasslade”. Man velar fram och tillbaka och vet inte så riktigt vad man vill. Känner oss osäkra. Siffran 7 ifrågasätter situationen, som vi är i just nu och tecknet, bägaren visar på för många känsloupplevelser.

Vi behöver stanna upp, tänka efter och göra ett val, eller flera. Bäst är att följa sin egen intuition och göra det hjärtat säger. Intuitionen är den där första känslan som vi får i en situation. Inte den som kommer när vi ältat frågan under flera dagar.

Kombinationen 777 måste helt enkelt tyda på, att det eller de beslut som vi tar idag blir riktigt bra.

Själv har jag några småsaker att ”trassla ut” först. Sådana där detaljer som inte är viktiga, men ändå gnager. Att klippa håret kort är något jag tänkt på länge, så nu blir mitt första samtal till frisören. Ska bli en kort frisyr redan idag. En liten förändring verkar ofta humörhöjande. Tror det blir ett nytt nagellack också.

Att tänka på sig själv kan vara ett viktigt beslut. Ibland behövs det så lite för att må bättre.

Ha nu en bra dag.

Ljus och kärlek från Laura