Änglar, finns dom?

Uncategorized

Visst har vi skyddsänglar. Vi måste bara släppa fram dom och lyssna på vad de vill förmedla. Själv har jag varit övertygad om deras existens i över halva mitt liv. Jag satt på ett hotellrum och väntade på taxi för att åka till flygplatsen. Då jobbade jag som översättare, hade varit utomlands för ett jobb och skulle flyga hem. Telefonen ringde och jag blev ombedd att stanna för att hjälpa till att skriva kontrakt. Jag nekade för jag hade lovat familjen att komma hem. Rummet fylldes av ett blåvitt ljus och jag kunde inte släppa telefonen förrän jag sagt ja. Då fylldes jag av ett speciellt lugn och såg ljuset försvinna rakt igenom den stängda dörren.

Senare på kvällen fick jag veta att planet, där jag jag skulle varit med, störtat vid landningen. Inga överlevande. Sen dess lyssnar jag på tecken från änglar och ber om deras hjälp.

I mitt arbete som medium ber jag ofta änglarna om hjälp. När jag skickar distanshealing är de oumbärliga. Jag brukar vända mig till den ärkeängel som är “ansvarig” för frågan eller önskan.

När jag sänder healing blir det mest tre ärkeänglar som är healingänglar.

Rafael – som står för både alternativ och traditionell medicin. Han är för samförstånd mellan länder, ger insikt och kunskap. Han är också skapandets ängel, som skyddar och ger inspiration vid skrivande, målande osv. Det vackra i världen. Hans färg är grön.

Haniel – hon kallas ibland även mångudinnan och förknippas med intuition och klarsynthet.Hon ger dig insikt om dig själv och hjälper dig med val på livets väg. Hon är den som säger när du ska följa dina drömmar och din intuition. Står för tacksamhet och ömsesidig kärlek i relationer. Ödmjukhet och medkänsla kännetecknar henne. Färgen är blåvitt ljus.

Eir – är en keltisk healingängel. Hon är lite udda och har kontakt med både druider och naturväsen. Hennes energier omfattar jord-, eter- och luftenergi. Alla chakran och speciellt hjärtchakrat. Ljuset finns inom henne och färgen är mörkt blågrön. Jag skrev udda, för hon kallas ormbäraren och är bra på att skydda mot onda energier-

Orfiel – på tal m “udda”. Han är vildmarkens ängel med kontakt till djur och natur. Även ängel för glest befolkade områden. Ibland uppfattas han framför en bergstopp i solljuset, ibland i en mörk skog, ibland vid en djup sjö. Uppträder ibland som shaman. Hans färg är brunguld och energin är jordens. Han ser på människor, djur och natur med samma kärlek. Han gör inga skillnader. Hur och var han uppträder är det alltid med regnbågsvingar. Jag tar med honom i böner, när jag söker förståelse för olikheter.

Kärlek och ljus från Laura