Ett nytt år!

andligt, drömmar, Önskan , , ,

365 dagar med nya möjligheter ligger framför oss. Hopp om kärlek, lycka, hälsa, trygghet! Önskan om framgång och uppfyllda drömmar. Massor av nya löften, som man nu ska försöka hålla fast vid. Min vana trogen, att  lova för mycket upprepade jag återigen. Men i år bad jag om änglahjälp när jag läste upp min löfteslista. Det blev en mycket lång lista och jag vill verkligen hålla mina löften.

Kollade lite på vilken ärkeängel jag skulle vända mig till och bestämde mig sedan för att låta ödet bestämma. Jag blandade de 22 änglakorten i tarotkortlekens stora Arkana och drog ett kort. Vem ska hjälpa mig hålla mina löften. Upp kom kort nr 2 Prästinnan med ärkeängeln Haniel, hon som också är mångudinnan. Hon säger “Ha tålamod” och tänk efter att det blir så som du vill innan du tar tag i saker. Får nog ta det långsamt och förnuftigt med mina löften. Ett löfte i taget tyder jag det som. Haniel säger att äldre generationer kommer att vägleda mig att ta tag i det som är viktigt. Kortet verkar vilja säga, att jag ska ta det lugnt och fokusera på det som jag verkligen har nytta av. Det med äldre generationer borde vara far och farmor – där de andliga banden finns mellan våra olika dimensioner. De känns ofta väldigt nära, nästan som skyddsänglar.

Min bön till ärkeängeln Haniel blev inga långa, utförliga beskrivningar om allt jag behöver hjälp med. Framför ett enkelt vitt ljus bad jag henne helt enkelt “Hjälp mig  med att uppfylla de löften jag behöver. Tack !” Därefter släppte jag tanken  på om jag skull klara resan till mitt nya jag. Litar nu helt på änglahjälpen.

Med ljus och kärlek från Laura