Vägen till framtiden

energi, förtroende, glädje , ,

Vi behöver energi och förtroende för att gå på nya stigar, mot okända mål. Vägen ligger öppen – rakt in i framtiden och vi kan nästan se ljuset där framme. Nu gäller det att hitta energin och optimismen vi behöver för att hamna i ljuset, välja den rätta vägen. Vill du ha hjälp med vägvalet kan du försöka med en kortläggning innan du tar ditt beslut. Tarotkorten brukar ge en bra framtidsbild.

Innerst inne vet du, men ibland behöver intuitionen en liten knuff i rätt riktning för att du ska hitta svaret. Även om du egentligen vet själv, kan det kännas bra med lite stöd. För ibland vill man det ena så gärna, men en annan väg är den bättre. Tänker man efter med kortens hjälp, kan det vara lättare att ta rätt beslut.  Kanske får vi dessutom inspiration att använda Attraktionslagen och tankens kraft. Det finns så mycket vi kan göra för att nå våra mål.

Tankens kraft är stark och positiva tankar drar till sig positiva händelser. De energier vi skickar ut till Universum reflekteras och kommer tillbaka till oss. Den omtalade Attraktionslagen bygger på just detta. Du får de svar som du attraherar. Ring mig gärna så kan jag hjälpa dig med både kortläggning och tips för magiska ritualer. Nu i  denna mörka tid, brukar ljusritualer vara särskilt verksamma, så tänd alltid ett ljus för din önskan. Vid spell, manifestation och besvärjelse.

Med ljus och kärlek från Laura