Månen ser din själ….

andligt, magi, Måne , ,

Även om du inte ser den nu, när den är i ny, så blir du påverkad av månens kraft. Nymånen är en fas för pånyttfödelse och nystart. Jag brukar tänka på puppan som får chansen att ta fart och bli en vacker fjäril. En fas som ger oss chansen att göra avstamp till något nytt, att ta tag i våra önskningar och följa våra hjärtans röst. En bra tid för ritualer där du lockar till dig något nytt, ny kärlek, nytt jobb, ny hobby. Be bara om det nya och låt universum och änglarna hjälpa dig med valet.

Tiden är perfekt, för snart växer månen och dess dragningskraft och energi påverkar allt. När månen växer påverkas hela din utveckling och tar avstamp i det som du önskat i dina ritualer. Därför är det så viktigt att månen och universum vet vilken väg du vill gå. När månen växer är det bra att utnyttja kraften för att lösa problem och även att starta nya projekt. Kanske börja med yoga och hälsosam mat. Ta tag i träningen som går på halvfart. Ta hand om själen och sin andliga sida. Där finns feel good känslorna som poppar upp ibland. Helt enkelt ta hand om sig själv och göra saker man mår bra av. Det är inte egoistiskt, för om du mår bra sprider du känslan till andra.

Livet blir lättare när man börjar följa månens faser, om det så bara är nymånen och fullmånen. De flesta ritualer utförs vid fullmånen, när månen utstrålar mest kraft och magi. Vid fullmånen passar du på att ladda kristaller, runor och kort. Det är medan månen är full som du ska hänga upp din drömfångare, om du inte alltid har den hängande. Under fullmånen levereras mest budskap till oss i våra drömmar. En bra tid för besvärjelser om framgång – det är under en fullmåne du ska fullborda det du initierade under nymånen.  Månen är ju känslornas härskarinna som styr över vår andlighet. Hon står för intuition och inlevelseförmåga och symboliserar vårt förflutna, vårt minne och allt övernaturligt.

Med ljus och kärlek från Laura.