Årets första fullmåne 2024

andligt, drömmar, spådom, , ,

Den visade sig torsdagen 25 januari! Det är alltid något alldeles speciellt med den första fullmånen på året. Känslan av månens kraft verkar vara särskilt stark så här i snö och is. Likaså drömmarna är väldigt intensiva. Nu, om någonsin, gäller det att hänga upp en renad drömfångare – brukar som så ofta använda vit salvia i rökelse för rengöringen. Lägger också drömboken bredvid sängen, för att snabbt skriva upp mina drömmar när jag vaknar. Man glömmer så lätt annars.

Det sägs att 3 dagar före och 3 dagar efter är särskilt viktigt att vara uppmärksam på sina drömmar. Gå igenom vad du drömt och tyd med hjälp av internet om det känns svårt själv. Eller ring gärna ett medium eller en sierska, som är duktig på drömtydning. Du kan oftast hitta en beskrivning på hur vi spådamer jobbar om du letar. Vi hade ju denna viktiga måne igår och jag hoppas att du hade fantastiska drömmer.

Tänk också på att tiden runt fullmånen är perfekt för just spådom och glöm inte att vara uppmärksam på de resterande par nätternas drömmar, när fullmånens kraft fortfarande är mycket stark. Det är nu vi oftast får framtidsvisioner i drömmen. Tänd gärna ett ljus och meditera innan du lägger dig, allt för att fånga in fullmånens magi.

Önskar dig fina turer genom drömmarnas land!