Vinterpicknick med eldmagi i solens sken

Eld, Livsstil, magi , ,

Att göra upp en lägereld i naturen och ha picknick på vintern när det är ordentligt med snö – det kan vara dubbel njutning. Först grilla över öppen eld och sedan manifestera sina önskningar med eldritualer. Blir det vid frukosten vänder du dig mot öster. Då gäller alla former av nystart – nytt jobb, ny kärlek, bättre hälsa och optimism. Skriv max 3 av dina önskningar på en röd papperslapp, läs upp det du skrivit och bränn sedan papperslappen långsamt i elden. Detta  medan du i tanken föreställer dig att din önskan redan är verklighet. Detta gör du vid alla tidpunkter!

Om det gäller att hitta glädje och självförtroende eller för att snabbt få in pengar är det bäst att vända sig mot söder vid middagstid. Framåt eftermiddagen vänder du dig mot väster och tar upp dina önskningar om hemmet och familjen eller att få rättvisa och kunna släppa taget om oförrätter och ilska. Även önskan om att slippa eller lindra  sjukdom och smärta. Solens magi är mycket stark men mindre varaktig än månens – mer för “kvick fix”. De gånger som solen och månen kan ses samtidigt på himlen, är det naturligtvis fantastiskt att kombinera sol- och månbesvärjelser!

Framåt kvällen vänder du dig mot norr. Då accepterar du det som inte kan ändras och förlåter dig själv och andra. Nu är också tid att ta kontakt med änglar, familj och vänner som vandrat över till andra sidan. Glöm inte att kl. 22.00 är den bästa tiden att sända healing på distans. Då är många “dörrar” öppna. Du behöver naturligtvis inte ställa till med picknick, men ibland känns det rätt festligt. På kvällen brukar jag bara ha med en termos med het choklad att dricka. Brådskande healing kan du naturligtvis alltid sända.

Med ljus och kärlek!