Det undermedvetna….

andligt, själen, självrannsakan , ,

Nu har årets andra halva tagit sin början. Vi har fortfarande en vacker sommar framför oss, men ändå blir  det lite, lite mörkare för varje natt. Fortfarande en tid när vårt undermedvetna arbetar på högvarv och intuitionen är knivskarp. Så lyssna på din själs budskap, den där första känslan som kommer när du ska ta ett beslut.

Lita alltid på ditt undermedvetna, älta inte utan ha framtidstro och gör det intuitionen säger till dig. Ibland blir livet inte som vi önskat, men om vi lyssnar inåt och har förtroende för att universum alltid vägleder oss, så kan vägledningen nå vårt medvetande. Universum vet vad vi innerst inne önskar och när vi lyssnar på intuitionen, vår själs röst, så kommer vi dit vi vill. Så släpp ditt kontrollbehov och släpp allt som håller dig tillbaka.

Gräv inte i det förflutna när du rannsakar dig själv. Det som har hänt kan vi inte ändra hur gärna vi än vill, så se framåt – det nya livet börjar idag. Börja med en magisk morgonstund där du ber en ängel om beskydd. Välj ett eget spell som du känner för, tänd ett ljus – en underbar rökelse och lägg fram några kristaller och låt ditt nya liv ta fart.

Med ljus och mycket kärlek!