Yogaträning hemma…

blog, yoga , , , , , , ,

Dra nytta av yogans alla fördelar och utöva yoga hemma. Det finns så mycket bra yogamaterial, instruktionsvideos, information, allt! Men vill i alla fall ge lite tänka på tips. Försök att göra din omgivning så inbjudande söm möjligt – med hjälp av favoritblommor, avslappnande eller energigivande aromaolja [lavendel- eller citrusolja fungerar fantastiskt], ställ också gärna dit ett vackert foto och kanske en symbol som får dig att slappna av.

Hitta balans i din yogaträning genom att inkludera avslappning, andningsövningar och yogapositioner när du tränar. Skapa ditt eget yogapass genom att inkludera ett moment från alla av de följande kategorierna…. uppvärmning, stående, balanserande och sittande postitioner, framåtböjning, bakåtböjning, vridning, utsträckt position, återställande övning och slutligen avslappning.Försök att undvika äta två till tre timmar innan ditt yogapass för att du ska kunna utföra positionerna med lätthet och utan magbesvär. Pressa inte dig själv! Yoga handlar om att öppna upp kropp, sinne och själ – inte om att tvinga dig till positioner som din kropp inte är redo för och som kan leda till att du skadar dig. Du ska inte vara för hård mot dig själv eller andra.

Träna inte för intensivt och för länge. Lite och ofta är bäst. För att återställa vätskebalansen så snabbt som möjligt efter yogapasset rekommenderars kokosvatten, Det ger mer elektrolyter än sportdrycker. Gillar du att träna yoga till musik? Deva Premal är en artist som är populär bland de flesta. [cdon.com 179,-} Variera din yogaträning efter din egen energinivå. Vissa dagar känner du kanske för att göra lite mer andra dagar är du trött.

Ett Gott Nytt Yoga År 2021 önskar Laura