Vintern är tillbaka!

Attraktionslagen, energi, hopp och tro , ,

Ovälkommen, även om den är vacker – snön som faller i stora drivor. Det såg för en vecka sen ut som om våren skulle komma. Men tji fick vi – vädrets makter är inte alltid nådiga. Tänker nu satsa på attraktionslagen och tankens kraft för att få en snar vår. Får så länge trösta mig med vintrig skönhet och ta dagarna som de kommer.

Ibland känns det nästan som om väderlekstjänsterna använder en opålitlig spåkula när rapporten ändrar sig ett par gånger om dagen. Lätt blir det inte, men naturligtvis kan jag inte låta bli att försöka med spell och ritualer. Fokuserar på hur jag vill ha det, så positivt som möjligt och undviker negativa tankar. Jag manifesterar och tror fast på att våren snart är här.

Att påverka vädret, det är naturligtvis svårare än att ändra händelser där ens egen person är involverad. Det gäller för oss alla. Vi människor har ju i alla tider velat spå och påverka vädret och har kommit på de mest ovanliga metoder, som att kolla rönnbären på hösten för att se hur mycket snö vi kommer att få och annat roligt. Om göken gal eller vildgåsen kommer i mars blir det tidig vår, sägs det i bondepraktikan. Har varken sett eller hört dem, så….. vi får nog vänta på våren. Indianernas regndans är nog heller inte att lita på, så jag fortsätter manifestera och skicka böner med positiva energier, hopp och tro till Uniersum. Längtar till våren!

Med ljus och kärlek från Laura