Vi närmar oss Midsommar…

andligt, spådom,, tarot , ,

Väl efter julen vår mest eftertraktade festdag – midsommarafton. Alltid på en fredag, men veckan växlar lite. I år kommer den fredagen den 21 juni. Många utländska gäster har gapskrattat åt våra, i deras ögon, komiska seder och bruk. en man måste nog som barn vänja sig vid både midsommarstång och små grodorna.

För mig är det andlighetens mest ultimata dag när världarna tycks mötas utan slöjor. En spådom lyckas nästan aldrig så bra som just midsommarafton. Iår har jag lovat er som brukar ringa mig, att jag kommer att vara inloggad en stor del av dagen just på midsommarafton. Då speciellt för att lägga tarotkort “med allt” som kan förstärka resultatet. Egenhändigt stöpta ljus och nyplockade örter, för att kunna ge stöd till olika önskningar och naturligtvis olika kristaller som förstärkning.

Vid gryning och skymning kommer jag också att använda spåkulan – den stora, gamla av bergkristall. Vill utnyttja den här dagen till fullo och låta andlighetens magi visa vägen framåt. Den här gången passar det så bra att lämna allt vi inte behöver bakom oss med hjälp av fullmånen, som dyker upp på midsommardagen. Vi kan inte läka det förgångna genom att grubbla över det. Nu gäller nya vägar, så låt oss se vad korten säger.

Med andligt ljus och mycket kärlek!