Väntar på stjärnfall

själen, spådom, tarot , ,

Vi hade ju ett fantastiskt stjärnfall vid månadsväxeln runt den 31 juli, men nu väntar ännu större överraskningar. I mitten av månaden bjuder Perseiderna på ett par dagar med massor av stjärnor som faller , meteorregn med andra ord. Ett av de större under året, så det gäller att ha väldigt många önskningar parat…. För att alltid önska när en stjärna faller för just dig. Ha gärna ett brinnande ljus i handen för lite extra ljusmagi när du önskar.  Var försiktig med ljuset om du är utomhus.

Själv brukar jag ta de tre största önskningarna och önska flera gånger – men alltid en efter en. Gäller det något super, super viktigt så brukar jag råda att hålla sig till en enda önskan, men med olika spell varje gång man önskar den, för att ge optimal kraft. Passa på att manifestera och lägg också gärna Tarotkort under stjärnregnet, eller låt lägga. Telefonlijen där jag jobbar är öppen dygnet runt, så du hittar alltid någon, som hjälper dig att få ut det mesta av en speciell läggning.

För att hitta rätt sierska, häxa, spådam eller vägledare är det bra att läsa vad som står skrivet under fotot på sidan. Vi har alla samma källa, men arbetar på olika sätt och du ska kontakta någon du känner förtroende för. Testa gärna några olika helt kort, för du märker genast när era energier passar ihop.

Med ljus och kärlek!