Vägen till dig själv

andligt, drömmar, rådgivning , ,

Fokusera på det som känns viktigast, för du har din egen väg att gå. Det är inom oss själva som vi hittar svaret på hur vi bäst kommer framåt i livet. Vi vet innerst inne hur vi hittar våra talanger, vår kunskap och vår livslust. Nyckeln till vad som är viktigt och inte så viktigt har vi själva. Det gäller att fokusera på det som betyder mest för då upplever vi inspiration – vi känner oss motiverade och får mer energi.

Det är den energin som driver oss framåt och ger oss tillfredsställelse. Den energin är olika från människa till människa. För dig kan, ska vi säga livsmålet, vara att bli konstnär, för en annan att bli lärare. Andra känner tillfredsställelsen i att resa, måla, skriva böcker eller ta hand om barn. Kanske arbeta med djur eller som tekniker.

Mitt arbete är egentligen att hjälpa dig hitta svaret inom dig själv. Inte att säga fredag klockan fem händer det ena eller andra. Det är viktigt att vi hittar vår egen väg till svaret för det är vi själva som skapar våra liv. Våra relationer, hem, jobb, hälsa och annat. Det är de delar av våra liv, där det inte fungerar så bra, där vi måste lära oss hantera det.

Om vi försöker att se de områden där vi har problem som möjligheter till förbättring då blir det lättare. Möjligheter att växa och lära känna oss själva bättre – klarar vi att se det så, blir det spännande istället för jobbigt. Därför är det viktigt att vi är uppmärksamma på vår omgivning – den ger oss värdefulla uppgifter om vad vi skapar, medvetet eller omedvetet.

När vi inte reagerar direkt på händelser runt omkring oss, utan istället observerar, iakttar och tar oss tid att känna efter, så är vi mer lugna och nöjda med oss själva. Tillåt alltid dig själv att känna känslorna och utvärdera dem innan du reagerar. Vi ska vara snälla mot oss själva och leva ett mer avslappnat liv.

Vi behöver inte leva med gamla ingrodda mönster från vårt förflutna, som kanske säger att vi inte duger som vi är, att något är fel på oss. Men vi är inte vårt förflutna och vi har valet att släppa taget. Vi är värda att må bra, att verkligen njuta av livet och nå våra drömmar. Lyssna alltid på ditt hjärta på vägen till självförverkligande.

Ta hand om dig, lyssna på ditt hjärta, hälsar ditt medium Laura