Våga vara DU!

Attraktionslagen, drömmar, glädje , ,

Ta dig själv på allvar – du är den viktigaste personen i ditt liv. Älska dig själv, var nöjd med livet, skratta, le och var nöjd med hur du ser ut. Det stämmer att skönheten kommer inifrån, så tycker du själv om dig och ditt utseende så smittar det av sig. Andra kommer att tycka om ditt leende jag – vem gillar en gnällig surkart? Så börja älska dina små fel och brister [de har vi alla], som en del av din personliga charm.

Inte så lätt alla gånger, men börja dagen med att le mot din spegelbild, tala om för dig själv hur snygg du är och hur nöjd du är med både liv och hälsa. Låt glädjen lysa från din spegelbild. Svårt – ja, men det går lättare för varje dag. Gör varje dag något gott för dig själv! Gör ett hemmaspa eller kanske ett bubblande fotbad. Brukar själv bli riktigt uppmuntrad när jag lackat mina fotnaglar knallröda och sitter där och vickar med tårna. Lite pyssel med sig själv, skratt och positivt tänkande är den bästa skönhetskuren som finns.  Och den enklaste, för både kropp och själ!

Tänk på attraktionslagen – sänder du ut positiva, glada energier är det sådana du får tillbaka. Tro på dina framtidsplaner. Då är chansen att nå dem bättre. Våga satsa på de möjligheter som dyker upp. Går det inte så bra, har du iallafall lärt dig något. Tänk…. bättre lycka nästa gång och var en optimist.

Med ljus och kärlek från Laura