Vad änglarna vill säga…

Uncategorized , , ,

Det finns en ängel för varje önskning, någon som kan hjälpa dig hitta rätt på just din väg. Vi har ju den efterlängtade supernymånen i Vågens tecken idag. Den är här exakt 21.32. Så det skadar inte att börja be änglarna om hjälp redan nu. Visst är nymånen en tid för vila och återhämtning och en fin tid för att ställa in syftet för framtiden, men också en svår fas. Mer än under andra faser påverkas våra känslor, så vi kan bli rädda, nervösa och oroliga. Därför kan det vara bra att ha lite änglahjälp.

Ärkeängeln Haniel, vår mångudinna, är självskriven vid alla månfaser tycker jag. Hon ställer alltid upp. Jag har säkert skrivit det ett par gånger ….. hon förknippas med intuition och klarsynthet, hon ger dig självinsikt, så du kan släppa det som blockerar dig. Du ska följa din känsla och dina drömmar. Bra att skriva ner drömmarna och tyda vad de vill berätta. [Glöm inte drömfångaren…tillägg från mig]. Haniel står också för kärlek, medkänsla och tacksamhet. Hon är särskilt lätt att nå under månfaserna känner jag.

En annan ärkeängel jag brukar be om hjälp just vid nymåne är Orfiel, nr 36 av ärkeänglarna. Han har särskilt starka band till naturfolk, glest befolkade områden och djur. Bäst att ha honom med på ett hörn, när man som jag bor mitt i skogen. Han visar sig ofta som shaman, sittandes på en bergstopp i solljus, ibland vid en djup sjö eller mörk skog. Alltid med REGNBÅGSVINGAR, står han för förståelse. Bra i denna värld. Han är naturlig och följer sitt hjärta. Be till honom för att komma till rätta med dina känslor.

Vill du ha kontakt med någon som gått över regnbågsbron, då ska du be ärkeängel Azrael om hjälp. Azrael hjälper spirituella och religiösa. Han står nära själarna på andra sidan och kan hjälpa dem kommunicera. Kanske kan man säga att han är bryggan mellan världarna. Han brukar också kallas dödsängeln, men på ett positivt sätt, som ger kärlek och healing. Han hjälper själarna över regnbågsbron och tröstar nära och kära som är kvar här på jorden, fångar upp oss när vi faller. Han hjälper till att etablera kontakt mellan andra sidan och de här på jorden. Be honom att ge dig ett meddelande från den du vill ha kontakt med, eller be om att få möta denne i en dröm. Han kan också hjälpa dig sova bättre på natten.

Nu önskar jag dig, med änglarnas hjälp, en underbar super nymåne. Allt gott från Laura