Vackra vintersol

andligt, själen, vinter , ,

Äntligen, idag dök den upp, solen som jag nästan trodde att den hade försvunnit. Den tinar upp själen med sina strålar  och andligheten vaknar  till liv. Så riktigt passande på en torsdag, när en av dagens ärkeänglar är Raziel, den vackra energivarelsen som brukar gnistra i andlighetens lila färg och känner till Universums alla hemligheter. Lila är en bra färg för änglabesvärjelser och den förstärker våra psykiska förmågor.

Lila är kopplat till det så kallade “tredje ögat”, som har en speciell förbindelse med vår själ och vår förmåga att “se” in till vårt inre. Liksom även indigo, som hjälper till att förbinda vår inre och vår yttre värld. Låter oss få kontakt med vårt högre jag, änglar och andliga guider. Jag älskar ljusmagi, med levande ljus, men solmagi när solstrålarna gnistrar i snön kan vara magiskt. Försöker man få kontakt med en ärkeängel i solljuset, kan man ibland se dennes färger gnistra när energierna kommer.

En annan ärkeängel som är förbunden med torsdagen är Sachiel, överflödets ängel – hur kunde det vara annat, torsdagen är också häxdagen, turplaneten Jupiters dag. Liksom onsdag en passande dag för healing. Sachael ser du i blått, som är färgen för ekonomisk förbättring, den förbättrar kommunikationen och binder tanke och känsla. Traditioner, trygghet, balans i livet och att ta ansvar det ligger hos den blå ängeln, som hjälper oss med detta.

Med ljus och kärlek från Laura