Underbara vintertid!

andligt, drömmar, harmoni , ,

Trodde aldrig att jag skulle säga det, med min förkärlek för värme, att vintern kan vara underbar. Men när jag tittar ut och ser mjuka vita flingor dala ner och mellan molnen lyser solen så det gnistrar tycker jag att även vintern kan vara härlig. Särskilt december bjuder på mycket, inte bara portalöppningar, nymåne och Lucia i första halvan, utan det för mig största fenomenet, Geminidernas stjärnregn.

Meteorsvärmen Geminiderna dyker upp på natthimlen 13, 14 december med ca 160 stjärnfall i timmen – det största stjärnfallet av alla. Genom nymånen är natten helt mörk så det blir ett fantastiskt skådespel. Börja redan nu skriva din önskelista, ta med alla hemliga drömmar. Du har väl inte glömt att du ska önska något varje gång en stjärna faller och nu blir möjligheterna enorma – listan lång. Låt sedan önskningarna var din hemlighet tills de gått i uppfyllelse.

För att vara riktigt säker ber du även en ärkeängel om stöd. Vänd dig till den som du har mest förtroende för. Kanske onsdagens ärkeängel  Rafael, healingens ängel som är alla konstnärers hjälp, ordnar samförstånd mellan länder och stöder både alternativ och allmän medicin. Kommer med hopp och harmoni. Vore perfekt på Luciadagen onsdag den 13 december. Står du i stjärnregnet på turdagen torsdag den 14 december är ärkeängeln Raziel ett perfekt val. Ängeln som vet Universums alla hemligheter – magins och mysteriernas mästare. Själv kommer jag att stå under stjärnorna och önska båda dagarna – för mig själv och andra!

Önskar oss alla en fantastisk december 2023!