Under nymånen i september

andligt, drömmar, Livsstil , ,

Årets sista simtur i gryningen den 16 september. Klockan var lite över 04 och regnet duggade ner – tak och lov var det inte alltför kallt, för detta var en simtur in det “nya liv” som jag planerar, simmade runt hela den lilla skogstjärnen. Drömmer om en livsstils-förändring mer till Off Grid, ett naturligt liv med mycket matlagning över öppen eld, elsparande och utnyttjande av naturens alla resurser.

Börjar lite långsamt, för trots att jag bor långt in i skogen nu och ser mig själv som “naturhäxa”, så gömmer sig en storstadssjäl där långt inne. Kommer väl från att ha jobbat i storstäder i många länder, samtidigt var jag rätt trött på det – väl därför jag valde en stuga i skogen, när jag bosatte mig hemma i Sverige igen. Älskar Sveriges natur och våra fyra årstider. Drömmen blev nästan sann, en röd stuga vid en damm och med en också liten sjö 2 km bort.

Vad jag märker för mig är, att ju naturligare jag lever, desto bättre är min intuition och mina kontakter med andra dimensioner. Mina energier blir intensivare. Shamanismens, eller för den delen seidens, astralresor fungerar snabbare och bättre än tidigare. Man är i tanken någon annanstans och upplever det som man vore där. Mycket, mycket mer intensivt än en pink bubble meditation där man föreställer sig önskedrömmen och i tanken omsluter den med en rosa bubbla. Eller kanske lite att jämföra med, när man arbetar med kristallkula och “ser” någons eller egen framtid som om man vore där. Lyssnar gärna på shamantrummor när jag spår i kulan.

Med ljus och mycket kärlek!