Ugglor under fullmånen

andligt, kärlek, spådom, , ,

Fullmånen har nog aldrig lyst så starkt genom natten som just denna gång. Det blåser kraftigt, så eldarna jag tände på gården framför mitt fönster brinner vilt. Men ingen brandfara, snön ligger djup. Tände de tre eldarna exakt vid fullmånen 01.33 som stöd för spådom – med olika ved i alla tre, en al, en björk och en tall. Al för att stärka förbindelsen med andra dimensioner och björk för magi, skydd och ny energi – björken är kopplad till mångudinnan och månens magi. Tallen sägs stå för trygghet, rikedom och ska kunna hjälpa med kontakt till ens undermedvetna.

Klokhetens fåglar, ugglorna i skogen här tycks ha missuppfattat eldarna som en gudomlig hjälp under nattens jakt. Såg just en tredje flyga förbi med en mus i näbben. Får ta det som ett gott tecken. Samtidigt har slughetens mästare, mården, sprungit förbi några gånger så jag hoppas på en framtid med smarta beslut, fyllda av visdom och klokskap, särskilt som mina runor säger att vi går mot bättre tider. Visserligen kommer det att vara tufft ett tag till, men sedan kommer både fred och frid. Vi har både kärlek och harmoni att vänta efter en svår tid, så svarade runorna på en allmän fråga om framtiden.

Eftersom jag alltid försöker tänka positivt, tror jag på runorna, har till och med tagit de två sista jag fick upp som talisman och stoppat i en vacker liten påse för att alltid ha i fickan. Det var Wynja = glädjen och Feh= rikedom, som  jag fick upp som avslut på min runläggning. Rikedomen tyder jag som ett rikt liv, även om pengar aldrig skadar.

Med tända ljus och massor av kärlek!