Ugglor i nattens mörker

andligt, energi, fågel , ,

Vishetens fågel sägs vara ugglan. Nästan skrämmande när de när de kommer flygandes ljudlöst i mörkret. Men otroligt vackra är de, dessa kloka fåglar. Och mycket speciella En stark naturupplevelse när de kommer nära. I magin representerar de just klokskap och är ett tecken på förståelse.

En fågel som man hoppas få se vid nymåne ritualer, eftersom den betyder nystart och en ny början. Ser du en uggla i mörkret är chanserna goda för att du är på väg in i en ny fas av ditt liv. Tron på att ugglan är ett dåligt omen leder oss tillbaka till medeltiden. Bara gammal vidsnär de kommer flygandes ljudlöst i mörkret. Men otroligt vackra är de, dessa kloka fåglar. En stark naturupplevelse när de kommer nära.

Feng Shui Uggle-symbolen lovar skyddande energi, lycka, kunskap och visdom. I gamla Kina sades den också locka till sig välstånd och överflöd. Jag absolut ÄLSKAR ugglor för på ett år sägs de mumsa i sig hundratals gnagare i trädgården.  Skadedjursbekämpare av högsta klass. Nu på vintern ser jag dem ofta = garanterat musfritt. Magi för mig!
Önskar dig en fantastisk vecka!!!